VABILO NA SUHO ZIDARSKO DELOVNO AKCIJO

V lanskem letu smo tudi na našem koncu pričeli vzpodbujati gradnjo suhih zidov. K sodelovanju smo povabili Partnerstvo kraške suhozidne gradnje. Gradili smo zid ob nastajajočem otroškem igrišču v Gornjih Vremah, kasneje še pri fameljskem kalu, kjer se prične tematska pot “Pot vodnih zakladov”!Letos bomo z deli nadaljevali in ga skušali dokončati. Vse ljubitelje vabimo, da se nam pridružijo pri fameljskem kalu v Famljah, v soboto, 13. 6. 2020 ob 8.30. Več v vabilu!
Vabljeni na
SUHO ZIDARSKO AKCIJO
V FAMLJAH

sobota,13.06. 2020, ob 8. 30uri
pri kalu v Famljah
Bodite delovno oblečeni in obuti (gojzarji), s seboj imejte pokrivalo, delovne rokavice, vedro za drobir, škarje, morda fotoaparat in kak kos orodja (kramp, lopata, kladivo za kamen).
Dobrodošli pripadniki obeh spolov in različnih generacijskih skupin.
Za malico bo poskrbljeno.
Delavnica odpade le v primeru stalnega dežja.
Delavnica je brezplačna. Udeležba je na lastno odgovornost.

Akcijo organizira:
TKŠD Urbanščica in Občina Divača
v sodelovanju z

Obvezne prijave do petka, 12. 6. 2020
Mirjam Frankovič Franetič, e-mail: mirjam.franetic@gmail.com, telefon kontaktne osebe, 031 817 676

UKREPI ZA OMEJEVANJE ŠIRJENJA KORONAVIRUSA:
Udeleženci delavnice morajo paziti na medsebojno razdaljo, ki mora znašati 2 metra. Za tiste, ki si med gradnjo pomagajo je obvezna nošnja mask. Uporaba delovnih rokavic je obvezna. Pred in po malici je obvezno razkuževanje rok. Prepovedana je večkratna uporaba istih kozarcev. Na delavnici ni dovoljena udeležba prehlajenih in tistih z znaki bolezni.

Lepo pozdravljeni!
Suhozidarska akcija Famlje_vabilo