NOVOLETNO VOŠČILO

Te dni sem kot upokojena učiteljica športne vzgoje prejela od učencev in zaposlenih iz OŠ Divača naslednje voščilo, ki se me je dotaknilo in ga moram vsem posredovati:
Za nami je naporno leto, prežeto z mnogimi skrbmi in stiskami. Pa tudi z novimi izkušnjami in spoznanji. Z njimi stopamo v novo leto 2021 močnejši in pogumnejši.
Res nas je to leto s pandemijo koronavirusa močno prizadelo in seveda tudi prizemljilo. Začeli smo se zavedati kaj nam pomeni zdravje, kaj pomeni človeku omejeno gibanje in izolacija, da nisi v stiku s svojimi najdražjimi, s prijatelji in s svojimi člani društva. Veliko aktivnosti smo morali prilagoditi ali jih opustiti zaradi omejitev druženja. Kljub temu smo izpolnili bonus in prejeli preko Javnega razpisa za kulturne dejavnosti in turizma občine Divača finančna sredstva, ki so nekoliko nižja kot prejšnja leta, bodo pa zadostovala za naše delovanje v naslednjem letu. Nekaj finančnih sredstev smo pridobili tudi preko Javnega razpisa Turistične zveze Slovenije za redno delovanje TD v letu 2021. Upajmo, da bodo v naslednjem letu časi prijaznejši in da s cepljenjem premagamo koronavirus in startamo z našim delovanjem tako kot smo bili navajeni v preteklosti, do človeštvu neprijaznemu letu 2020.
Vsem želim prijetne praznične dni, v novem letu pa veliko zdravja, miru in osebne sreče!
V priponki pa voščilo, ki smo ga poslali vsem organizacijam in društvom s katerimi delujemo. SREČNO! Mirjam
Staro leto že od nas odhaja