POVABILO NA EKSKURZIJO PO SLOVENSKI ISTRI

Prijazno vabljeni na društveno ekskurzijo, ki nam jo je pripravila naša članica Jana Martinčič. Vse o tem kaj bomo videli in doživeli pa je opisano v nadaljevanju…..

TKŠD Urbanščica vas prijazno vabi, da se udeležite tradicionalne ekskurzije in spoznate del Slovenske Istre, v nedeljo, 6.11.2022.

Predviden program ekskurzije:

8.00 odhod izpred Dvorane Rudnik Vreme

8.30 Debeli Rtič: sprehod po obmorski pešpoti do klifa

9.00 postanek za kavo/čaj

9.30 Sveta Katarina: posebnosti slovenske obale

10.30 prihod v Marezige: postanek za malico in degustacijo vin pri vinski fontani, s pogledom na morje. Za malico poskrbi TKŠD Urbanščica, za degustacijo vin pa vsak po svoji izbiri (običajno se za pokušine izbere osnovni paket:  kozarec, nosilna vrečka in 3 žetoni: malvazija, chardonnay, refošk, nagrajeni refošk).

11.30 – 13.30 odhod proti Strunjanu: voden ogled Krajinskega parka Strunjan: ogled krajinskega parka, solin in solinarske hiše. Ker so ravno v tem času dnevi kakijev, je predviden tudi  postanek na eni od kmetij v Strunjanu, kjer bo možen nakup kakijev.

14.00 odhod proti Portorožu: sprehod ob obali (ali postanek za kavo/čaj)

15.00 odhod iz Portoroža proti Maliji, po pobočju Šavrinov.

15.30 prihod na Turistično kmetijo Medljan: predstavitev  kmetije, sledi  kosilo (za plačilo kosila in osnovne pijače poskrbi društvo, dodatna naročila plača vsak posebej)

17.30 predviden odhod proti domu

18.30 prihod nazaj pred Dvorano Rudnik Vreme.

Želimo si vaše družbe in veselimo se prijetnega druženja. Ekskurzija bo v vsakem vremenu, zato poskrbite za udobna oblačila in obutev.

PRIJAVE DO ČETRTKA: Mirjam na telefon, 031 817 676 ali na e-pošto:  mirjam.frantic@gmail.com

Ceno prevoza,  ogleda Krajinskega parka, malice in kosila poravna  društvo. Ostale dodatne ponudbe- degustacije pri fontani in pijača, ki ni v osnovni ponudbi kosila poravna vsak sam.

Zaradi organizacije celotne ekskurzije vas prosimo, da se čim prej prijavite. V kolikor bi šel še kdo od družinskih članov pa je cena 15, 00 € za odrasle, 10 € za otroke.

Lep pozdrav !     Jana in Mirjam